Runnersworld Dordrecht en AV Passaat ondertekenen nieuwe sponsorovereenkomst

Runnersworld Dordrecht en AV Passaat ondertekenen nieuwe sponsorovereenkomst

Eigenaar Jurgen Holling van Runnersworld Dordrecht en voorzitter John-Peter Kuntz van Atletiekvereniging Passaat uit Papendrecht hebben afgelopen zaterdag een nieuwe sponsorovereenkomst ondertekend. Deze is afgesproken voor drie jaar.

Naast een vast sponsorbedrag per jaar ontvangt Passaat ook een percentage van de aankopen van Passaat-leden in de winkel. De leden van Passaat profiteren ook mee, want net als in voorgaande jaren ontvangen zij 10% korting op hun aankopen.

Runnersworld Dordrecht  is sinds 2002 de speciaalzaak voor (hard)lopers en trailrunners in de Drechtstedenregio.

Er mag een goed advies verwacht worden voor alles op loopgebied. Schoenen, kleding, hartslagmeters en alle denkbare accessoires; bij hen is het grootste aanbod in de regio te vinden. Uiteraard werken ze alleen met de beste materialen.

D.m.v. o.a. twee testbanen maken ze een analyse en bepalen ze welke loopschoenen geschikt zijn. Met als doel zoveel mogelijk plezier in het sporten te hebben. De kans op blessures of andere ongemakken wordt op deze manier tot een minimum beperkt. Mede doordat ze een goede samenwerking hebben met diverse sportfysiotherapeuten en sportpodotherapeuten.

Zomaar de opvolger van je huidige schoenen aanschaffen kan vervelende gevolgen hebben. Hardloopschoenen veranderen continue in o.a. dempend materiaal, pasvorm en maatvoering. Daarnaast kan je eigen looppatroon veranderen of krijg je andere doelstellingen. Daar willen wij je graag in adviseren.

Runnersworld Dordrecht wordt gerund door Jurgen Holling, samen met zijn zeer kundige en ervaren collega's. De ruime winkel biedt zeer veel voor de hardloper en trailrunner. De winkel straalt daarom veel passie en sportiviteit uit. Of je nu beginnend recreant of gevorderd bent, iedereen zal zich even welkom voelen. Uiteraard wordt alleen gewerkt met producten die functioneel verantwoord zijn om te sporten.

Om iedereen van een goed advies te voorzien nemen ze altijd de tijd die nodig is. Daarom kan het voorkomen, dat je even moet wachten. Koffie of thee staat niet klaar. Die zetten ze VERS.

Runnersworld is  goed bereikbaar met de auto (1 uur gratis parkeren), openbaar vervoer, fiets en uiteraard (hard)lopend. Locatie:  Maasplaza, Korte Parallelweg 169, 3311 JN Dordrecht.