22 januari start nieuwe loopgroep

  • 17/01/2022

In de afgelopen periode heb je misschien alleen, of met een vriend/vriendin hardgelopen eventueel met een hardloop-APP. Hoe is je ervaring?  Misschien heb je juist weinig gedaan en wil je graag weer wat gaan doen. Atletiekvereniging Passaat biedt je de mogelijkheid om in een groep te gaan trainen onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders.

Op zaterdag 22 januari 2022 gaan we van start met een nieuwe hardloopgroep (met in achtneming van de coronaregels).

Het lopen in een groep is gezellig en geeft je meer motivatie om te gaan hardlopen. Tevens wordt er getraind op techniek en dit zorgt ervoor dat het lopen makkelijker gaat. 

De trainingen zijn op: Dinsdag- en donderdagavond om 20.00 uur en zaterdagochtend om 9.30 uur

Het adres van onze sportaccommodatie is Andoornlaan 38, 3356 LC  Papendrecht.

Het doel van deze starters hardloopgroep is om met elkaar te gaan trainen naar een afstand van 5 KM of 10 KM en zo, in juni 2022, deel te nemen aan “De Lenteloop”.

Als je interesse hebt, ben je van harte welkom op zaterdag 22 januari 2022 vanaf 9 uur. Voordat de 1e training begint geven we informatie wat het traject inhoudt, wat voor kleding en schoenen je nodig hebt, wat de eventuele kosten zijn, et cetera.

Ben je 22 januari verhinderd, geen probleem. De komende periode kan je gewoon instromen, de eerste 2 weken mag je gratis mee trainen om te kijken of het iets voor je is.

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Jan Visscher: loopgroep@avpassaat.nl of 06-20706360

Foto ter illustratie: loopgroep van enkele jaren geleden