Lid worden

De trainers, herkenbaar aan een oranje trainersjasje, kunnen informatie geven over de trainingen bij AV Passaat. Als u voor de eerste keer komt vragen we u om ca. 10 minuten vóór de training een trainer aan te spreken voor informatie. De trainingstijden kunt u hier vinden. Treft u geen trainer of weet u niet in welke groep u of uw kind zal gaan trainen, dan kan de medewerker achter de bar in de kantine u wellicht verder helpen of verwijzen naar de juiste personen.

Voordat iemand besluit lid te worden van de vereniging heeft hij/zij het recht om twee weken op proef mee te trainen en van alle faciliteiten gebruik te maken.

Door het invullen van een inschrijfformulier wordt het lid schriftelijk aangemeld bij de ledenadministratie. De indeling in de categorie vindt plaats aan de hand van de criteria van de Atletiekunie. Door het invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier wordt toestemming gegeven tot automatische afschrijving van de contributie inclusief additionele vrijwilligersbijdrage en kosten. De inschrijfkosten bedragen €25. Dit is inclusief inschrijving bij de Atletiekunie.

Het lidmaatschap geldt steeds voor een kwartaal en wordt telkens stilzwijgend verlengd.

Aanmelden gaat dus als volgt:

  • Intake gesprek
  • Mogelijkheid om twee weken gratis mee te trainen
  • Invullen inschrijfformulier en ondertekenen
  • Inschrijfformulier inleveren bij de trainer

Download het inschrijfformulier voor de jeugd

Download het inschrijfformulier voor de volwassenen 

Download het meerkamp inschrijfformulier voor volwassenen