Papendrecht Cirkel Loop

In 2021 organiseert AV Passaat voor de eerste keer de Papendrecht Cirkel Loop op zaterdag 27 november. Deelnemers kunnen zich inschrijven via de inschrijfpagina. Zowel leden als niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden.

Voor deelname aan de 5 KM betaal je 8 euro en voor de 10 KM wordt er 10 euro gerekend. De start en finish zijn op de atletiekbaan. Tijdens deze loop kunnen ook de deelnemers van het jaarlijkse loopgroep project deelnemen. Daarnaast kunnen deelnemers een donatie doen voor Hospice De Cirkel. McDonald’s Alblasserdam is hoofdsponsor van deze nieuwe loop.

Je kunt tot en met 21 november 2021 voorinschrijven. Het startnummer kan op de wedstrijddag worden afgehaald bij de inschrijftafel.

Na-inschrijven kan op de wedstrijddag op het terrein van AV Passaat.
• Lopers 5 km tot 13:30 uur
• Lopers 10 km tot 14:30 uur

Deelname aan de loop is voor risico van de deelnemer.
Inschrijfgeld kan niet worden terugbetaald bij annulering.

Programma en Parcours
14.00 uur start 5 KM
15.00 uur start 10 KM

Het parcours start en finisht op de atletiekbaan van AV Passaat. Daarnaast gaat het parcours door Papendrecht en loopt het parcours langs Hospice De Cirkel. Binnenkort volgt hier de parcourskaart.

Accommodatie
AV Passaat
Andoornlaan 38
3356 LC Papendrecht

Hospice De Cirkel
Hospice De Cirkel is een bijna-thuis-huis waar mensen die ongeneeslijk ziek zijn en die naar verwachting niet langer dan drie maanden zullen leven, kunnen verblijven om te sterven. De kwaliteit van hun leven en comfort in deze laatste fase staan hierbij centraal. De bewoners krijgen in het hospice dezelfde zorg als ze thuis zouden hebben ontvangen van de thuiszorg, de huisarts, familie en vrienden. Bovendien kunnen de bewoners en hun naasten altijd rekenen op liefdevolle aandacht van vrijwilligers.

Hospice De Cirkel in Papendrecht is voor een groot deel afhankelijk van giften. Zij zijn heel blij met alle steun en daarom is er gekozen om het hospice als goede doel aan deze loop te verbinden. Wil jij ook bijdragen? Dit kan via een donatie in het inschrijfformulier.

Help mee als vrijwilliger
Om een evenement als de Papendrecht Cirkel Loop te kunnen organiseren hebben wij de inzet van vrijwilligers hard nodig. Wil jij je inzetten voor deze nieuwe loop én voor Hospice De Cirkel, meld je dan aan als vrijwilliger.

Wij zoeken:

• verkeersregelaars
• vrijwilligers voor het inschrijfbureau
• start-finish
• op- en afbouwteam
• drankposten verzorging

Wil je meehelpen en ben je beschikbaar op zaterdag 27 november? Meld je dan aan als vrijwilliger. Aanmelden kan bij WOC secretariaat