Clubtenue en kleding

Het dragen van het door de Atletiekunie vastgestelde clubtenue is verplicht bij deelname aan wedstrijden indien dit door de Atletiekunie wordt vereist. Dit betreft alleen wedstrijdatleten. Uw trainer kan hier meer informatie over geven.

Het clubtenue van de vereniging bestaat uit:

  • Een marineblauwe broek
  • Een oranje shirt, singlet of top met enkele marineblauwe banen op de borst en het Passaat logo in blauwe bedrukking. Onder het singlet is een wit T-shirt toegestaan.

             

Kleding

Er is 2 x per jaar, gedurende een korte periode, de mogelijkheid om in de kantine de kledingstukken te passen welke dan via onze webwinkel http://www.balanssport.com/webwinkel-passaat besteld en betaald kunnen worden. De webwinkel zal alleen gedurende de periode dat er gepast kan worden geopend zijn.

De richtlijn is om een bestelronde te organiseren in september en in februari. De exacte data zullen vooraf via de website, facebook/instagram en flyers op de mededelingenborden kenbaar worden gemaakt.

De verwachte levering zal ongeveer 6 a 7 weken na sluiting van de webwinkel zijn. Alle bestellers worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Voor meer informatie neem contact op met Roelie Vlasblom: clubkleding@avpassaat.nl of 06-10888013