Clubtenue en kleding

Het dragen van het door de Atletiekunie vastgestelde clubtenue is verplicht bij deelname aan wedstrijden indien dit door de Atletiekunie wordt vereist. Dit betreft alleen wedstrijdatleten. Uw trainer kan hier meer informatie over geven.

Het clubtenue van de vereniging bestaat uit:

  • Een marineblauwe broek
  • Een oranje shirt, singlet of top met enkele marineblauwe banen op de borst en het Passaat logo in blauwe bedrukking. Onder het singlet is een wit T-shirt toegestaan.

Kleding

Binnen de vereniging is een heel scala aan clubkleding te koop. Er is een passet aanwezig in diverse maten. Helaas kunnen wij geen voorraad aanhouden, maar er zullen minstens 3 bestelmomenten per jaar zijn, welke via de website kenbaar worden gemaakt.
Globaal zal dit zijn eind januari, zodat de bestelling binnen is voor de openingswedstrijd. Daarna eind juni, zodat de bestelling nog voor de clubkampioenschappen binnen is en in ieder geval ruim voor het begin van het cross seizoen. En als laatste eind september, zodat iedereen ook indoor er goed uit kan zien.

Bestelformulieren liggen in de kantine onder het mededelingenbord. Betaling vindt plaats via een eenmalige machtiging.

Beide formulieren kunnen worden ingeleverd in de groene brievenbus, die naast de deur van de bestuurskamer hangt.

Tussentijds bestellen is mogelijk, hiervoor worden wel extra leveringskosten in rekening gebracht.

Tegen een meerprijs van 3 euro per item kunnen shirts en shorts enkele centimeters korter of langer worden gemaakt, graag duidelijk op het formulier aangeven.

Passen kan op afspraak, neem contact op met Miranda van Loon: 078-6158078 / 06-30385313 of per mail clubkleding@avpassaat.nl