3e Papendrecht Cirkelloop 14 oktober 2023

  • 17/09/2023

De derde editie van deze loop van 5 of 10 kilometer op 14 oktober 2023 is zowel voor leden als niet-leden. Als goede doel is hieraan verbonden hospice De Cirkel in Papendrecht en het parcours gaat dan ook langs het hospice.

Programma
10.00 uur start 5 KM
11.00 uur start 10 KM

Bij voorinschrijving (mogelijk t/m 8 oktober 2023) betaal je voor deelname aan de 5 KM 8 euro en voor de 10 KM wordt er 10 euro gerekend. Daarnaast kunnen deelnemers een donatie doen voor Hospice De Cirkel.

Het startnummer kan op de wedstrijddag worden afgehaald bij de inschrijftafel. Na-inschrijven kan ook nog op de wedstrijddag zelf tot een half uur voor de start. Hiervoor geldt een toeslag van 2 euro.
Deelname aan de loop is voor risico van de deelnemer.
Inschrijfgeld kan niet worden terugbetaald bij annulering.

Parcours
Het parcours start en finisht op de atletiekbaan van AV Passaat. De 10 KM maakt twee rondes over het parcours.

Accommodatie
AV Passaat
Andoornlaan 38
3356 LC Papendrecht

Hospice De Cirkel 
Hospice De Cirkel is een bijna-thuis-huis waar mensen die ongeneeslijk ziek zijn en die naar verwachting niet langer dan drie maanden zullen leven, kunnen verblijven om te sterven. De kwaliteit van hun leven en comfort in deze laatste fase staan hierbij centraal. De bewoners krijgen in het hospice dezelfde zorg als ze thuis zouden hebben ontvangen van de thuiszorg, de huisarts, familie en vrienden. Bovendien kunnen de bewoners en hun naasten altijd rekenen op liefdevolle aandacht van vrijwilligers.

Hospice De Cirkel in Papendrecht is voor een groot deel afhankelijk van giften. Zij zijn heel blij met alle steun. Wil jij ook bijdragen? Dit kan via een donatie in het inschrijfformulier.

McDonald’s Hardinxveld-Giessendam & Alblasserdam is hoofdsponsor van deze loop.

McDonald’s Alblasserdam

McDonald’s Hardinxveld-Giessendam