Geslaagde 1e editie SlootSpektakel Run

  • 16/09/2024

Ja, we schrijven 1e editie want het was een zodanig succes afgelopen zaterdag dat het meteen duidelijk was dat dit een gevolg gaat krijgen. Alle 13 teams van 3 personen, die in Papendrecht gestart waren bij de SlootSpektakel Run, kwamen met een grote glimlach over de finish. Vrienden-, sport- of familieteams, het was een leuk gemengd gezelschap mannen en vrouwen tussen de 12 en 74 jaar.

Het parcours van zo’n 4 kilometer ging vanaf de ons terrein meteen door de sloot het Oostpolderpark in waarbij ze de (ijsbaan)vijver via het eilandje moesten doorkruisen. Daarna moesten ze talloze keren door diverse sloten van het park en de wijk.

Elkaar steeds weer helpen om snel op de kant te komen en door! Team Unox, bestaand uit Arjan Schippers, Jeroen Jonker en Jelle Verdoes, deed er als snelste iets meer dan 25 minuten over. Nat en vies werd de bel bij de finish geluid. “Zwaar”, “Fantastisch” was hun eerste reactie. Gelukkig konden de deelnemers zich direct schoonspoelen en daarna onder de warme douche.

Heerlijk met een drankje en hapje werd er in het zonnetje door deelnemers, supporters en vrijwilligers nagepraat. Men was het er unaniem over eens. Volgend jaar weer!

Het winnende team in actie