Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Informatieavond marathontraining

Gratis lezing met informatie over hoe te trainen, do's and don'ts, kleding, schoenen, eten en drinken, basisniveau en intervallen. In januari 2024 starten wij weer een marathon-groep als voorbereiding op Rotterdam of een andere voorjaarsmarathon in of rond april.

Oliebollentraining

AV Passaat Papendrecht

Traditionele laatste trainingsavond van het jaar met oliebollen, warme chocomelk en glühwein voor leden (18+). Ludiek uitgedost (mag, is niet verplicht) in koppeltjes van 3 personen om beurten een sfeervol verlicht parcours afleggen (hardlopend of wandelend). Na de 'training' gaan we door "apres-ski" in de kantine.

Oudejaarsloop

Een gratis evenement waarbij er een ronde van 3 km is uitgezet en de deelnemer kan zelf kiezen hoeveel ronden worden afgelegd. Na afloop gratis erwtensoep of oliebollen. Let op: dit is geen wedstrijd (alhoewel er een tijdklok aanwezig is) en alle normale verkeersregels moeten dus gewoon in acht worden genomen!

Nieuwjaarsreceptie

Voor (oud)leden, vrijwilligers en ouders vanaf 21.00 uur in onze kantine.

Clubkleding bestelperiode

AV Passaat Papendrecht

In de kantine is er in deze periode gelegenheid om onze clubkleding te passen en staat de webshop open voor bestellingen. Passen en bestellen

Hapjesavond

AV Passaat Papendrecht

Voor (oud-)leden, vrijwilligers en ouders in de kantine.

Proeverij 2024

AV Passaat Papendrecht

Noteer alvast in je agenda, nadere details komen binnenkort.