Grote Club Actie 2018

  • 27/09/2018

Het motto van deze actie is ‘Uit liefde voor je club’ en dat klopt helemaal want maar liefst 80% van de opbrengst van de verkochte loten is voor onze club! Dat kunnen we goed gebruiken voor bijvoorbeeld nieuwe materialen en leuke activiteiten. Thea van den Bos is elke maandag- en woensdagavond in de kantine van AV Passaat aanwezig om jullie alle informatie over deze actie te verstrekken. De hoofdprijs € 100.000, de tweede prijs een Volkswagen Up maar ook een reischeque of een fiets zijn te winnen. O ja, ook niet onbelangrijk, een lot kost 3 euro.

En weet je wat pas leuk is… als we het Het Grote Clubfeest zouden winnen. Dit zou zo maar eens kunnen gebeuren als we aan een bedrijf of iemand een superlot zouden verkopen. Dus doe allemaal je best om iemand te vinden die zo’n superlot wel wil. Een superlot is 50 loten tegelijk en kost dus 150 euro.

 

 

 

 

 

Voor onze lotenverkopende kids van 6 t/m 17 jaar wordt er een clinic van Nadine Broersen verloot! Als je samen met een vriendje of vriendinnetje 50 loten of meer verkocht hebt, meld je dan aan en maak kans. ( http://kids.clubactie.nl/win-een-clinic )

Wist je dat er ook nog een kids verkoopwedstrijd is waar je jezelf voor kan opgeven? Je maakt als verkoper kans op één van de 212 prijzen. ( http://kids.clubactie.nl/inschrijven )

Dus steun onze club en koop een lot van AV Passaat.

Iedere verkoper die meer dan 20 loten verkoopt verdient een kortingsvoucher voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura en ontvangt een 2e artikel gratis bij masita.com