Langste Dag Challenge 22 juni 2024

 • 04/06/2024

Al eens 120 km gelopen?

Dit is je kans om meer kilometers te maken dan je gewend bent, door jezelf uit te dagen op onze Langste Dag Challenge 2024. Vanaf het krieken van de dag om 5:00 uur, start je met de eerste 6,7 km. Hou jij het vol tot de laatste, 18e start om 22:00 uur?

Dus elke uur vind er een nieuwe start plaats, je gaat elk uur opnieuw lopen zonder onderbreking. Zodra je een start niet meedoet dan is jouw challenge afgelopen. Meer details over dit evenement.

Beleef deze intensieve, maar uiterst inspirerende en vooral gezellige dag met de andere lopers onderling. Je bent tenslotte gezamenlijk met dit avontuur begonnen.

Schrijf je in en daag andere enthousiaste lopers uit om met jou mee te doen! LET OP: er is een maximum van 40 deelnemers.

Datum:                                   22-06-2024

Adres:                                     Andoornlaan 38, 3356 LC  Papendrecht

Doel:                                       Elk uur opnieuw 6,7 km lopen, hoeveel herhalingen kan je volbrengen??

Eerste starttijd:                      05:00 uur

Laatste starttijd:                     22:00 uur

Totaal afstand na 18 starts:   120,6 km

Inschrijven:                             tot en met 19 juni, https://inschrijven.nl/form/2024062206235-nl

Kosten inschrijving:                € 15,–

Deelname is op eigen risico, wel is er iemand met E.H.B.O. diploma de gehele dag aanwezig en er zijn geen parcourswachten aanwezig (zie route-kaartje). Er zijn geen prijzen te winnen maar de snelste van de laatste lopers na de 18de keer (of eerder) mag zich winnaar noemen.

LET OP: Je moet je voor elke start melden en in het startvak staan voor de volgende start (registratie in startvak). Eerder en later starten is niet toegestaan. 5 Minuten voor de start klinkt een herinneringsfluit.

Het is niet toegestaan je te laten begeleiden op de looproute door fietsers, wel mag je ter ondersteuning na ronde 4 een lopende begeleider mee laten lopen (deze starten vanaf het fietspad niet vanuit het startvak).

Voorzieningen: Er is een tent met stoelen en tafels aanwezig zijn om je eigen eten en drinken op uit te stallen (voor geen tijdsverlies), de kleedkamers zijn alleen open voor het omkleden. Dus creëer je eigen verzorgingsplek in de tent of op het terrein. Er zullen twee watertappunten zijn en er is flessenwater, zolang de voorraad strekt. Het clubgebouw is open voor de sanitaire stop.    

Aandachtspunten:

 • Wees op tijd om je polsbandje met je startnummer op te halen bij de registratie-tent. Als je stopt met de challenge of niet meer door mag omdat je te laat binnenkomt of te laat in het startvak laat je het polsbandje bij de registratie afknippen.
 • Na elke ronde jezelf even melden bij de registratie-tent en ook afmelden als je de challenge staakt.

Benodigdheden:

 • Voldoende (reserve) kleding voor warme, koude en natte omstandigheden.
 • Reserve schoenen en sokken.
 • Ruim eten en drinken (koolhydraten, eiwitten, elektrolyten en snufje zout) voor max.18 uur.
 • Bidon of flesjesriem voor onderweg.
 • Zonnebril en zonnebrand, petje, zweetband
 • Opgeladen sporthorloge en hartslagmeter
 • Pleisters en vaseline.
 • Handdoek en zeep voor verfrissing na een etappe.
 • Bij gebruik van veel gels etc: tandpasta en tandenborstel.

Oproep vrijwilligers: We hebben ook nog vrijwilligers nodig voor in de registratie-tent, kan jij iemand meenemen? Van 5:00 uur tot de overdracht om 11:00 uur is er iemand. Daarna moet nog ingevuld worden, dit kan in blokken van 2 tot 6 uur. Graag vrijwilligers voor-aanmelden bij Gerwin gam@xs4all.nl .

Om over na te denken: Bedenk dat als je bijvoorbeeld 10 ronden haalt, je ook 10 uur bezig bent. Wat wordt dan jouw eet en drinkstrategie? Eigen tuinstoel meenemen met kussen is een optie of een eigen koelbox met hydraterende/ elektrolyt houdende dranken. Heb je de tijd om dat klaar te maken? Of neem je iemand voor de verzorging mee?? Hoe houdt je jouw spieren in conditie tussen de starts? Hoe blijf je tussendoor warm genoeg om weer fit aan de start te staan?

Meer informatie