Marathontraining bij AV Passaat

  • 16/06/2021

Voor de marathon Rotterdam op 24 oktober 2021 is weer de mogelijkheid om aan te sluiten bij de marathon training.

Optimaal trainen

De training omvat een afwisselend en gedetailleerd programma van 14 weken, aangepast aan het niveau van de individuele loper. Een gedegen begeleiding met ervaren trainers is essentieel voor een succesvolle marathon. Onder meer de looptechniek, coördinatie, het eten en drinken tijdens de marathon maar ook voor, tijdens en na de training zijn de onderwerpen die worden aangeboden. Daarnaast is bij de lange duurlopen de mentale ondersteuning van de groep erg belangrijk.

Variatie

Ieder jaar zoeken we naar nieuwe routes voor de lange duurlopen. Ook dit jaar is het schema volledig vernieuwd. De duurlopen houden we zowel in de buurt van Papendrecht als ook verder weg zoals in de Krimpenerwaard, Biesbosch of in Noord-Holland. Naast de duurlopen staan er intervaltrainingen en krachttrainingen op het programma. Kortom: geen elke training is hetzelfde en daardoor blijft het leuk. 

Grotere kans op succes

Een marathon is een serieuze zaak waarbij goede voorbereiding en professionele begeleiding nodig is. Daarmee is de kans op een succesvolle marathon groot en kan je ook ná de marathon blijven genieten van de loopsport.

Aanmelden

Je hoeft geen lid te zijn of te worden van AV Passaat om met deze training mee te doen. Eind juli start de training. Voor nadere informatie en aanmelden voor de training kan je contact opnemen met de looptrainer Jo Kortooms via marathon@avpassaat.nl. Of kom naar de informatie-avond op vrijdag 2 juli, 19.30 uur in de kantine van AV Passaat.