Openingswedstrijd baanseizoen 25 maart 2023

  • 14/01/2023

Op zaterdag 25 maart 2023 starten we ons seizoen op de baan met de openingswedstrijd, een wedstrijd voor jeugd en volwassenen, in alle categorieën! Je kunt meedoen met hardlopen, horden, ver- en hoogspringen, Vortexwerpen, kogelstoten en discuswerpen.

Inschrijven kan vanaf 17 januari 20.00 uur via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/inschrijven/38491/ waar je ook meer informatie voor alle groepen en onderdelen kunt vinden. Hou de AV Passaat website in de gaten en/of volg ons op social media voor de laatste informatie.

Heb je vragen over deze openingswedstrijd? Neem dan contact op met Els Verberkmoes op  (078) 615 04 17 of inschrijven@avpassaat.nl

Op 25 maart gaan we er met elkaar, deelnemers, vrijwilligers én supporters, weer een gezellige en sportieve dag van maken.

Vraag supporters mee! Komt je oma, buurman of je vriendin onze kleine en grote atleten aanmoedigen? Leuk!
Supporters, vrienden en familie zijn van harte welkom in onze gezellige kantine en rond de baan, aan de Andoornlaan 38 in Papendrecht. Kort voor de wedstrijd plaatsen wij het definitieve chrono, het overzicht met alle sportonderdelen, de groepen en tijden.

Wil je helpen jureren?
Juryleden zijn ook altijd welkom. Aanmelden kan via jury@avpassaat.nl