Persbericht Santa Run Rotary Club Papendrecht

  • 12/12/2018

Wil je dat kinderen spelen in het groen? Ga dan lopen in het rood!

Rotary Club Papendrecht en Atletiek Vereniging Passaat organiseren samen op zaterdag 15 december een Santa Run in het centrum van Papendrecht. Honderden schoolkinderen en hun vaders, moeders, juffen en meesters lopen dan verkleed als kerstman een rondje op de Meent. De scholen die meedoen zijn De Knotwilg, De Leilinde, De Wielen, ’t Kofschip en De Viermaster. Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen om de schoolpleinen groener te maken. Want een groen schoolplein is mooier, leuker, leerzamer en gezonder!

Wil je meedoen aan dit te gekke feest? Voor € 7,50 loop jij als Passaat lid ook mee in een rood kerstmannenpak(zit in bedrag) en sponsor je groene schoolpleinen! Meld je aan als Passaat-lid met een e-mail naar santarunpapendrecht2018@gmail.com. Dan krijg je alle informatie over hoe je moet betalen en waar je het pak op kunt halen.

Alle kerstmannen verzamelen zich om 13.30 uur op de Meent, om 14.00 uur gaat iedereen 3 kilometer lopen. Passaat zorgt voor een goede warming-up van de lopers. Na afloop is er pizza, chocolademelk en Gluhwein.

Wil je meehelpen opbouwen vanaf 10:30 uur? Er moeten 80 dranghekken neergezet worden en na afloop weggehaald worden. Meld je dan aan bij Peter den Houter van de WOC. peterdenhouter@gmail.com

En dit is nog niet alles! Op zaterdag 23 maart 2019 organiseert Rotary Club Papendrecht weer een spetterende feestavond in Landvast. Dat is de tweede actie om geld op te halen voor de groene schoolpleinen. Zet vast in je agenda!

Kijk voor alle informatie ook op de website van Rotary Club Papendrecht: https://www.rotary.nl/papendrecht/. Meer informatie over groene schoolpleinen is te vinden op https://kommeenaarbuitenallemaal.nl/jolanda-maas-over-groene-schoolpleinen/.