Uitreiking cheque Papendrecht Cirkelloop

  • 15/11/2023

Atletiekvereniging Passaat heeft op maandag 30 oktober de opbrengst van de Cirkelloop ad €5.500,- overhandigd aan hospice De Cirkel. De 3e Papendrecht Cirkelloop heeft plaatsgevonden op zaterdag 14 oktober, er deden ruim 200 deelnemers mee aan de 5 of 10 km loop.

Nico van der Veen, bestuurslid van Vrienden van hospice De Cirkel, heeft de cheque in ontvangst genomen: “Wat een geweldig bedrag, we zijn hier echt door verrast. Mede namens de bewoners en de vele vrijwilligers van het hospice wil ik jullie van harte bedanken.” Het bedrag wordt onder andere besteed aan de bloemen voor de beide locaties van het hospice in Papendrecht en Zwijndrecht.

De overhandiging vond plaats in de kantine van de atletiekvereniging in het bijzijn van de hoofdsponsor Dick Bovekerk van Mc Donalds Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam. “Wij steunen van harte het sporten in onze regio. Bewegen is een cruciaal onderdeel van gezond en verantwoord leven. Maar ook voor mensen in de laatste levensfase willen we ons inzetten. Daarom dragen wij graag ons steentje aan bij aan dit mooie doel.”

John Peter Kuntz, voorzitter van AV Passaat, is trots op het mooie bedrag. “Het is fijn om er zo te zijn voor onze buren, het hospice. We bedanken alle sporters, vrijwilligers en sponsors voor hun bijdragen aan dit mooie bedrag.”

Volgend jaar zal er in oktober weer een Cirkelloop georganiseerd worden.

V.l.n.r. Nico van der Veen, Dick Bovenkerk, John Peter Kuntz