Update corona: Wij zijn er klaar voor!

  • 29/06/2020

De volgende stap in de corona-aanpak is daar. De ‘intelligente lockdown’ hebben wij nu gehad en gaan over naar de anderhalvemetersamenleving voor volwassenen. Dit betekent dat er weer veel mogelijk is per 1 juli 2020. Ook op onze club!

De kantine gaat weer open. Wel is ervoor gekozen om dit rustig op te starten. U bent van harte welkom op de dinsdag- en donderdagavond, alsmede zal de kantine open zijn voor de wandelgroepen in de ochtend. Betalen? Pinnen graag.

Kleedkamers, douches en toiletten mogen alle weer gebruikt worden vanaf 1 juli. U kunt dus weer fris naar de kantine. Aan de nieuwe toiletten (kantine) wordt nog werkt, niet getreurd de toiletten in de kleedkamers zijn gewoon beschikbaar.

Aan alle ouders dank voor uw begrip de afgelopen tijd. Ook u bent weer van harte welkom op Passaat om te kijken naar de training van uw kind of kinderen.

Om de 1,5mtr regel binnen het clubgebouw wat makkelijker te maken voor u, is de kantine aangepast middels markeringen op 1,5mtr en er is een routing aangegeven. Houd u hieraan, voor uw eigen veiligheid en vooral die van anderen. Jeugd kent deze 1,5mtr regel onderling niet, wel tot de volwassenen. Neem ook buiten op het terrein de regel(s) in acht. Gun elkaar zowel binnen als buiten de ruimte.

De versoepeling zorgt er ook voor dat er weer mogelijkheden zijn voor wedstrijden. De Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) zal binnenkort bijeenkomen en de mogelijkheden onderzoeken. Informatie volgt.

Met respect voor de maatregelen maken wij samen Passaat leefbaar.

Namens het bestuur,

Secretaris AV Passaat

Chris Boutsma

Link:

PROTOCOLLEN ANDERHALVEMETERSAMENLEVING