Werkzaamheden Andoornlaan

  • 18/06/2018

Geachte heer/mevrouw,

Deze week sturen wij de bewonersbrief. Hieronder alvast wat informatie.

Hierbij de aankondiging dat er groot onderhoud gaat plaatsvinden in de Andoornlaan.

Wanneer:
Van 25 juni t/m 20 juli.

Het werkvak:
Vanaf rotonde Noordkil t/m woonhuis Andoornlaan 22

Omschrijving werkzaamheden,
Het gedeelte Andoornlaan van rotonde Noordkil t/m Andoornlaan 22 wordt voorzien van een nieuwe deklaag. Hierbij worden de inritten naar de parkeerplaats van het sportpark meegenomen en worden de middengeleiders vernieuwd bij de toegang naar het sportpark / FysioOost (hier wordt nu ook een zebrapad gemaakt). Zoals afgesproken zullen wij deze met middenberm realiseren aan de kant van Sliedrecht. Om het in en uitrijden van vrachtwagens mogelijk te houden gebruiken wij een schuine band. Op het gedeelte vanaf N3 naar woonhuis Andoornlaan 22 wordt de rijbaan opnieuw van deklaag voorzien de fietsstroken rood asfalt blijven bestaand. Tevens worden de op dit werkvak aanwezige inspectieputranden vervangen.

De fasering:
Het werkvak zie bijlage en zoals onderstaand is aangegeven is afgesloten voor alle verkeer, de FysioOost en het Sportpark zijn bereikbaar voor leveranciers via een rijplatenbaan welke is aangelegd langs het asfalt pad startend vanaf de P-plaats Westkil.

De afsluiting bestaat uit 2 fases. Fase 1 van Noordkil rotonde tot N3 (Duindoornhof) in de periode 25-6 t/m 16-7.
Fase 2 (de verlenging) hierbij blijft de Andoornlaan afgesloten maar wordt het werkvak vergroot tot huisnummer Andoornlaan 22. Aanvang vanaf maandag 16-7 tot einde werk 20-7 16:00 uur.
Voordat fase 2 ingaat vinden er op dat deel wel werkzaamheden plaats aan de inspectieputten. De planning voor deze werkzaamheden is vanaf woensdag 11-7 waarbij we plaatselijke verkeersmaatregelen nemen zodat de bewoners wel bij de huizen kunnen komen. Vanaf 16-7 is fase 2 afgesloten voor alle voertuigen.

Bij vragen en of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met de directievoerder van het werk Jan Verwers. Hij is te bereiken op telefoonnummer: 078-7706276 of via e-mailadres jw.verwers@papendrecht.nl

Met vriendelijke groet,
Tom Fiolet