Woensdag 29 mei lezing Sportpodologie

  • 07/04/2024

Voor leden van AV Passaat in onze kantine is er op woensdagavond 29 mei een interessante lezing welke wordt gegeven door Gerard Treffers van Treffers in beweging. De start van deze lezing is 19.30 uur. Er is tussendoor een pauze en naar verwachting is het einde ongeveer rond 21.30 uur. Uiteraard is er een aansluitende vragenronde en kan er nog even gezellig worden nagepraat. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Hardlopen maar dan medisch bekeken!

Trainen voor hardlopen is natuurlijk superbelangrijk, het is immers een sport! En wat gebeurt er nu écht in de voet, tijdens het hardlopen? Waar gaat het meestal goed en waar vaak fout? Hoe kun je, medisch gezien, nu het beste hardlopen?  Wat zijn de valkuilen bij het hardlopen en hoe vermijd je zo veel mogelijk blessures?

Op al deze vragen komt Gerard Treffers, zelf fanatiek trailrunner en open water zwemmer maar ook registerpodoloog en echografist meer vertellen.

Je leert meer over de interne voet en enkel, op functionaliteit en bouw en dat op een zeer aantrekkelijk niveau.  Je zou bijna zeggen ‘een must voor iedere hardloper!”