AVPassaat
3e plek voor Dames van Passaat op promotie wedstrijd.
Geschreven door Amber van der Waal   

Zondag 17 september mocht het dames team van Passaat uitkomen op de promotie wedstrijd waar ze streden voor een plek in de top 5 om door te mogen naar de 2e divisie. De dag begon goed met Britt de Reus op het verspringen, ondanks een blessure wist zij toch 4,43m te springen. Amber van der Waal begon met het kogelstoten en stootte 10,02m, later op de dag mocht zij ook nog speerwerpen waar ze een afstand van 28,58m wist te werpen. Ook Simone Veth mocht laten zien wat ze kon op het kogelstoten en speerwerpen. Simone stootte de kogel naar 10.06m en de speer wierp zij 24,26m. Maaike van Tuijl begon haar dag met de 800m en liep een tijd van 2:41,91min. Even later mocht zij ook nog verspringen en sprong na 2 jaar niet gesprongen te hebben toch nog een knappe 4,04m. Suzanne Janssens wist bij het hoogspringen een hoogte te behalen van 1,45m en later op de 400m horde een goede tijd neer te zetten van 1:08,83min. Na Suzanne was het de beurt aan Yvonne van de Kop om te gaan hoogspringen. Zij sprong na een lange blessure tijd 1,30m. Kirsten Kuntz was degene die polsstokhoogspringen ging doen. Tussendoor liep zij ook nog de 100m. Bij het polsstokhoogspringen sprong zij 2,70m en op de 100m liep zij een tijd van 13,28sec. Ook Sephora Bancé kwam uit op de 100m en liep een goede tijd van 13,02sec. Pricilla Huisman kreeg de 400m en de 200m voor haar kiezen. Op de 400m heeft zij een tijd van 1:04,03min neergezet. De 200m deed zij in een tijd van 26,90sec. Anna Aalbers liep de 3000m en behaalde een mooie tijd van 12:34,89min. Aan het eind van de dag moest ook de estafette nog gelopen worden. Degene die dat mochten gaan doen waren Suzanne, Pricilla, Sephora en Kirsten. Met een tijd van 50,42sec werden zij eerst met de estafette.

 

 

Na deze lange dag vol goede prestaties werd het erg spannend, maar ondanks alle blessures binnen het team zijn zij toch 3egeworden van Nederland bij deze promotie wedstrijd en zijn daarmee door naar de 2e divisie!

 
Nieuwe bestelronde clubkleding
Geschreven door miranda van loon   

In verband met de aanstaande herfst- en winterperiode zal er op 21 september as. weer een bestelling van clubkleding bij onze leverancier worden gedaan. Graag het bestelformulier en machtiging uiterlijk woensdag 20 september deponeren in de zwarte brievenbus naast de deur van de bestuurskamer.

Alle items zijn leverbaar maar ik wil de ‘winter items’ even extra onder de aandacht brengen.

In onze collectie zit een zogenaamde long tight in normale kwaliteit maar ook in een thermo uitvoering. Ook is er een mooi trainingsjack beschikbaar. Daarnaast is er een ritsbroek die geheel los te ritsen is (om gemakkelijk, met je schoenen aan, uit en aan te kunnen doen). En als laatste de hoody, ook mogelijk met naamopdruk.

Op maandag 18 september tussen 18.30 en 19.30 uur, dinsdag 19 september tussen 19.30 en 19.50 uur en woensdag 20 september tussen 18.30 en 20.00 uur zal ik in de kantine aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden en te helpen met passen.

Miranda van Loon: 078-6158078 / 06-30385313 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Loopgroep hardlopen voor beginners
Geschreven door Dick Markesteijn   

Passaat start op 2 september 2017 met een nieuwe loopgroep voor beginners.

Deze loopgroep is bedoeld voor volwassenen die geen of slechts een bescheiden loopervaring hebben. Doel is verbeteren van conditie, laten wennen van het lichaam aan (rustig) hardlopen en aanleren van een goede hardlooptechniek. Dit gebeurt onder professionele begeleiding. Nadruk ligt op langzaam verbeteren van het prestatievermogen, niet op snelheid. Na drie maanden wordt het project afgesloten door deel te nemen aan een prestatieloop over een afstand van 5 kilometer. Na die periode heeft u voldoende niveau om aan te sluiten bij de bestaande loopgroepen van Passaat. Op zaterdag 2 september 2017 om 9.00 uur start bij AV Passaat de eerste training op de atletiekbaan aan de Andoornlaan in Papendrecht.

Lees meer...
 
Hapjesavond na de clubkampioenschappen
Geschreven door Britt de Reus en Tijmen van Straten   

Beste atleten,

Na de clubkampioenschappen (zaterdag 29 september) wordt een hapjesavond georganiseerd! Deze vindt plaats na de laatste prijsuitreiking.
Voor hapjes wordt gezorgd, de drankjes zijn voor eigen rekening.
We hopen jullie allemaal te zien om er een gezellige avond van te maken. 
AED verplaatst naar buiten
Geschreven door Administrator   

De AED die tot voor kort in de kantine van AV Passaat hing, is verplaatst en hangt nu, buiten de toegangspoort, aan de buitenmuur. Op de hoek van het pand (Fysioost/PKC) hangt hij in een speciale  AED-buitenkast met een cijferslot. De locatie van de AED én de code van het slot is bekend bij de 112 meldkamer en tevens bij het barpersoneel van AV Passaat. Zo is de AED 24 uur per dag beschikbaar voor bezoekers en mensen in de directe omgeving en kan deze cruciaal zijn en wellicht een leven redden, ook als er iemand buiten openingstijden een hartstilstand krijgt.

Mocht u de AED voor iemand nodig hebben:

 - Bel direct 112, zij geven u de code door

 Indien u niet in de gelegenheid bent om te bellen vraagt u de barmedewerker om de code van het slot (overigens is deze code ook bij onze vaste vrijwilligers bekend).

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 39