Anderhalve meter trainingen

  • 13/05/2020

Voor onze jeugdleden is het alweer de derde week van de anderhalve-meter-trainingen en het moet gezegd worden: we kunnen trots zijn op alle atleten en hun trainers. Het gaat keurig volgens het protocol en bovendien zijn het leuke en gevarieerde trainingen.

En wat is het fijn dat we een beroep mogen doen op vrijwilligers die bij de oversteekplaats staan om daar alles in goede banen te leiden. Een prettig idee voor de ouders die hun kroost nu ‘zomaar’ op de parkeerplaats moeten achterlaten. Chapeau voor deze vrijwilligers!

Sinds deze week mag ook iedereen ouder dan 18 jaar weer ‘aan de bak’. Onze voorzitter verwelkomde dinsdag vele van hen met een kort praatje en benoemde dat hij iedereen met een grote glimlach het terrein op zag komen. Allemaal zin om weer samen buiten te sporten, ook al is het dan op afstand en in kleinere groepjes. Op dagen dat groepen geen baantraining hebben zal er veelal worden gekozen om elders de training aan te vangen zodat het aantal mensen rondom onze accommodatie niet te groot zal zijn. Bijkomend voordeel is dat je met een andere startlocatie ook weer andere routes binnen Papendrecht en Sliedrecht kan doen.