De jeugdtrainingen mogen weer van start

  • 23/04/2020

Fijn, we kunnen weer langzaam wat activiteiten bij AV Passaat ontplooien. De coronamaatregelen laten het toe om weer trainingen te gaan geven voor onze jeugdleden t/m 18 jaar.  We hebben met bestuur en trainers coördinator inmiddels samen gezeten en willen vanaf 29 april weer de pupillen en juniorentrainingen hervatten. Uiteraard zullen we de daarvoor geldende richtlijnen in acht nemen.

We zijn nog in contact met de Atletiekunie, gemeente omtrent het te volgen protocol m.b.t. de precieze invulling van de trainingen. Zodra we meer weten zullen we jullie verder informeren.

Jeugdtrainers en bestuur hebben er alvast weer zin in!

De leden boven de 18 zullen nog wat meer geduld moeten hebben. Zelf loop ik ook regelmatig mijn rondjes, maar het is toch niet hetzelfde als met de Passaat vrienden. Ik mis het samen sporten, jullie ook?  Ik spreek regelmatig leden en merk dat er gelukkig toch nog veel sociale contacten zijn. Hou vast dat clubgevoel!  Uiteraard kan een ieder blijven sporten en aan de conditie blijven werken. Er zijn mogelijkheden genoeg om zelf buiten te lopen, in  de huiskamer of in de tuin oefeningen te doen. Diverse erg creatieve trainingsvormen zijn door verschillende van onze enthousiaste trainers op de facebook pagina gezet. Erg leuk, neem een kijkje en probeer het eens uit!

Een hartelijke groet vanuit het bestuur,

John Peter