Start nieuwe loopgroep op 5 juni

  • 26/05/2021

Voor iedereen die in de afgelopen periode weinig of niet heeft getraind starten we weer een nieuwe loopgroep. Natuurlijk ook heel geschikt voor een ieder die nog nooit heeft hardgelopen. Atletiekvereniging Passaat biedt de mogelijkheid om in een groep te gaan trainen onder begeleiding van ervaren trainers en begeleiders.

Op 5 juni 2021 willen we van start gaan met een hardloopgroep (met in achtneming van de coronaregels, bijgaande foto is ter illustratie en van een aantal jaren geleden).  

Het lopen in een groep geeft je meer motivatie en gezelligheid om te gaan hardlopen. Tevens wordt er getraind op techniek en dit zorgt ervoor dat het lopen makkelijker gaat en blessures voorkomt.  De training gaat van start op zaterdag 5 juni 2021 en we trainen door tot december 2021.

De trainingen zijn op:  Dinsdag- en donderdagavond vanaf 19.30 uur en zaterdagochtend vanaf 9.00 uur.

Het adres van onze sportaccommodatie is Andoornlaan 38, 3356 LC  Papendrecht.

Als je interesse hebt, ben je van harte welkom op zaterdag 5 juni 2021 om 9.00 uur. Voordat de 1e training begint geven we informatie wat het traject gaat inhouden, wat voor kleding het beste is en wat voor schoenen je nodig hebt enzovoort.

Het doel van deze groep is om te gaan trainen zodat je aan het einde van het jaar een afstand kan lopen van 5 KM of 10 KM tijdens een hardloopevenement in de omgeving.

Kom gewoon langs de komende periode op genoemde trainingstijden, en ga lekker meetrainen.  De eerste 2 weken loop je gratis mee om te kijken of hardlopen iets voor je is. Daarna kan je besluiten of je lid wilt worden van AV Passaat om zo je doel te bereiken. En kan je 5 juni niet, geen probleem want instromen kan gewoon gedurende de eerste periode.

Voor meer informatie: loopgroep@avpassaat.nl