Update corona maatregelen (19 mei)

  • 26/05/2021

Als in ons vorige bericht aangegeven informeren wij u graag over het toepassen van de 2e stap, heropeningsplannen van het kabinet.

Er mag weer meer! Nu ook voor de 27+. We mogen en gaan weer sporten in groepen van maximaal 30 personen, op de baan en in de openbare ruimte. De trainingen voor AV Passaat worden zo goed als volledig hervat. Uiteraard met de basisregels: handen wassen, 1,5 meter enz.

Voor de leden tot en met 26 jaar geldt vanaf heden dat zij, tijdens het sporten geen anderhalve meter meer hoeven te bewaren. Waarnaast zij ook mogen deelnemen aan onderlinge wedstrijden. Publiek tijdens deze wedstrijden en de trainingen is helaas nog niet toegestaan.

De kleedkamers en de douches blijven nog even gesloten. Van het toilet mag gebruik worden gemaakt. Ook zou er weer meer mogen in het clubgebouw, echter achtten wij als bestuur de door de overheid gestelde voorwaarden voor ons niet haalbaar. Dit heeft als resultaat dat het krachthonk, de kantine en het terras nog even gesloten blijven.

Tot bij de trainingen!

https://www.atletiekunie.nl/nieuws/update-coronavirus-en-activiteiten-atletiekunie